A Pirate's Mobile Blog

The world as seen by a "PIRATE" (?).

Follow the link below to see ...

http://sonofapirate.blogspot.com/

Friday, May 11, 2007

Γράμμα σε μια άγνωστη υπερφυσική οντότητα

Γράμμα σε μια άγνωστη υπερφυσική οντότητα

Αγαπητή άγνωστη υπερφυσική οντότητα,

Πριν από μερικές εβδομάδες (21/04/07) έγραψα σαν σχόλιο στην προσωπική μου ιστοσελίδα ότι «Τα πιο ενδιαφέροντα όνειρα είναι αυτά που συνεχίζουν το επόμενο πρωί! Εκτός φυσικά αν είναι εφιάλτες.».
( http://ioannispk.blogspot.com/2007/04/just-dream.html )

Λοιπόν το πιο παράξενο πράγμα συνέβη σήμερα 11 Μαΐου 2007. Έλαβα ένα μήνυμα με ακριβώς το πιο πάνω περιεχόμενο και με ημερομηνία την ημερομηνία δημοσίευσης δηλαδή 21/04/07.

Για να γίνουν τα πράγματα ακόμα πιο μεταφυσικά περίεργα, η ημέρα που ακολούθησε ήταν ακριβώς η συνέχεια του εφιάλτη που με βασάνισε την προηγούμενη νύχτα 10 προς 11 Μαΐου 2007.

Δεν ξέρω πια κβαντική πεταλούδα τινάζει τα φτερά της και παίζει με την τύχη μου, η αν εσύ ως υπερφυσική ή μεταφυσική οντότητα αρέσκεσε στην δια βασανισμού εκπαίδευση μου στα εγκόσμια, αλλά σε παρακαλώ να σταματήσεις.

Η δια βασανισμού εκπαίδευση, αν και πολύ επιτυχημένη στις αρκούδες και τα ζώα του τσίρκου μερικά χρόνια πριν, σήμερα αν μη τι άλλο θεωρείται passé και στηλιτεύεται από τις διάφορες μη κυβερνητικές οργανώσεις όπως η WWF κτλ.

Για να μην γίνω λοιπόν άλλο ένα γραφικό κυνηγετικό τρόπαιο στο ντουβάρι του καθιστικού σου (υποθέτω αγγλοσαξωνκού τύπου) διακινδυνεύοντας να χαλάσω όλο το deco δεδομένης της αμφιλεγόμενής μου καλλονής, σε παρακαλώ να βρεις κάτι άλλο πιο στα μέτρα σου για να παίξεις και να με αφήσεις ήσυχο.

Τελειώνοντας αγαπητή οντότητα σου υπενθυμίζω ότι όπως έγραψα και στην σελίδα μου, δεν βρίσκω τους εφιάλτες και ειδικά αυτούς που συνεχίζονται καθόλου μα καθόλου ενδιαφέροντες.

Ευχαριστώ για το χρόνο σου και ελπίζω στην συνεργασία σου

Ioannispk son of a pirate

4 comments:

Anonymous said...

Μη σε τρομαζουν τετοια παιχνιδια..
Μην ξορκιζεις κβαντικα βαριετε που παιζουν ατελειωτες παραστασεις σε παραλληλα συμπαντα ...
Ισως εαν δεν πληρωνες το εισητηριο εκεινη την νυχτα γιατι ξενυχταγες πινοντας μπυρες,μα μην την ειχες δει ποτε .......
Προσεχε γιατι δεν υπαρχουν προειδοποιητικες πινακιδες στις λεωφορους που τρεχεις με ...υπερβολικη ταχυτητα .

Ενας φιλος τροχονομος. Jpal

ioannispk - son of a pirate said...

Ενα παλιό τραγουδάκι λέει. Καλύτερα να είμαι σπυργήτι παρά σαλιγκάρι.
Το σπυργήτι κρυώνει το χειμώνα και πεθαίνει γρήγορα. Το σαλιγκάρι ζει περισσότερο και ίσως πιο άνετα αλλά δεμ πετάει.

¨οσον αφορά τα κάθε μορφής όρια παραπέμπω στο παράδοξο το Γκέντελ, Οσους νόμους και να βάλεις πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν ορίζεται μέσα απο το υπάρχον σύστημα.

Anonymous said...

Αγαπητέ Jpal
Όταν ο Κουρτ Γκέντελ, ο πατέρας του φηµι-σµένου Θεωρήµατος της Μη-πληρότητας, ρωτή-θηκε τι δίδαγµα προσφέρει το έργο του για τα ανθρώπινα πράγµατα, είπε: «Μια κοινωνία που προσπαθεί να λειτουργήσει αποκλειστικά και µόνον µε βάση τους κανόνες δεν θα µπορέσει ποτέ να λύσει τα προβλήµατα που της θέτει η ζωή».

Anonymous said...

Φιλε ioannispk

Το ξερω εισαι λατρης των πλατιων λεωφορων και των υψηλων ταχυτητων.Προσεχε αυτους στην δεξια λωριδα που δεν μπορουν να γκαζωσουν παραπανω ......
J.Pal