A Pirate's Mobile Blog

The world as seen by a "PIRATE" (?).

Follow the link below to see ...

http://sonofapirate.blogspot.com/

Monday, October 18, 2010

Δημήτριος τυφλός ουδέ βλέπει ουδέν

«Δημήτριος τυφλός ουδέ βλέπει ουδέν παίζων αστραγάλους έκλεψεν αυτώ Ερμίας αστραγάλους» λέει μια επιγραφή από τη Δήλο, δείχνοντας το πάθος για τον τζόγο, που δεν σέβεται ούτε τις ανθρώπινες αξίες.
Κάθε φορά που ακούω τους πολιτικούς να μιλούν, δεν ξέρω γιατί, αλλά μου έρχεται αυτόματα στο μυαλό η πιο πάνω επιγραφή. Κια πράγματι πόσο μοιάζει το πάθος του τζόγου με το πάθος για την ΑΡΧΗ.
Με λάγνο βλέμμα περιφέρονται οι εκφραστές του λαού (sic) προσποιούμενοι όλοι τους αδικημένους, τους παρεξηγημένους ιδεαλιστές που αλίμονο η ζωή τους έταξε να μάχονται ένα μάταιο και μοναχικό αγώνα. Τόσο έκδηλη είναι η μανία τους να εκλεγούν που θυμίζει κάποιους κακόμοιρους που ζητιανεύουν στο δρόμο την δόση τους. Τι κρίμα όμως ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ αντιληπτοί, δεν τους ακούνε που τούς τα λένε και ... για αυτό υποφέρει Ο ΛΑΟΣ (οχι οι ίδιοι) τόσα δεινά. 
GET LOST !!!
Στον πραγματικό κόσμο αν δοκιμάζεις μια μέθοδο η πρακτική στη δουλειά σου και δεν αποδίδει - τότε την αλλάζεις όσο χρειάζεται μέχρι να δουλέψει. Αν λοιπόν τόσα χρόνια κανείς δεν κατανοεί τους πολιτικούς τότε γιατί δεν εξετάζουν την πιθανότητα να έχουν λάθος προσέγγιση τουλάχιστον για να μην πω τίποτα περισσότερο. 
Λυπάμαι αλλά σπανίως ο γιαλός είναι στραβός συνήθως φταίει το αρμένισμα για τα καραβοτσακίσματα.

ΒΑΡΕΘΗΚΑ !!! Δεν θέλω να ακούω άλλες μπούρδες.

«Δημήτριος τυφλός ουδέ βλέπει ουδέν παίζων αστραγάλους έκλεψεν αυτώ Ερμίας αστραγάλους»
Τελικά μήπως είμαστε ΕΜΕΙΣ τυφλοί και δεν βλέπουμε την κοροϊδία τους ?
ioannispk - son of a pirate

No comments: