A Pirate's Mobile Blog

The world as seen by a "PIRATE" (?).

Follow the link below to see ...

http://sonofapirate.blogspot.com/

Friday, October 26, 2007

Νέο ιστορικό ρεκόρ του ευρώ έναντι του δολαρίου

Για προσέξτε την τελευταία παράγραφο ...

Νέο ιστορικό ρεκόρ του ευρώ έναντι του δολαρίου

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE
Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2007 10:42
Τελευταία Ενημέρωση : 26/10/2007 11:0

Νέο ιστορικό ρεκόρ κατέγραψε σήμερα το ευρώ έναντι του δολαρίου «σκαρφαλώνοντας» στα 1,4374 δολάρια, καθώς μια σειρά αρνητικών οικονομικών δεικτών καθιστούν όλο και πιο πιθανή μια νέα μείωση των επιτοκίων από τη Fed στις 31 Οκτωβρίου.


Ώθηση δίνουν στο ευρωπαϊκό νόμισμα και οι αγορές ευρώ έναντι γιεν καθώς και η δήλωση του προέδρου του Eurogroup ότι προτιμά ένα ισχυρό ευρώ έναντι ενός αδύναμου.

Τι λέτε ρε παιδιά ο Mr Eurogroup προτιμά ένα ισχυρό Ευρώ !!!
Να είμαστε έτοιμοι μην και προτιμά και τίποτα άλλο να του το δώσουμε του ανθρώπου, οχι τίποτα άλλο αλλά δεν κάνει να έχει αποθημένα. Πάλι καλά που δεν προτιμά την φασολάδα γιατι θα βρώμαγε ο τόπος.

Ρε δε ντεπόμαστε ΚΑΘΟΛΟΥ να είμαστε όλοι έρμαια στις προτιμήσεις του κάθε αφιλότιμου! Έχει ρωτήσει ποτέ ο Mr Eurogroup Ο ΦΤΩΧΟΣ κοσμάκης (που στο κάτω κάτω εμέσως η αμέσως τον πληρώνει) τι προτιμάει?

Κύριε Eurogroup η Αρχαιοελληνική κουλτούρα μου (όσο καλά θαμένη και να είναι) μου λεέι οτι -υβρίζετε- με άλλα λόγια η συμεριφορά σας είναι ύβρις απέναντι στην νουμοσύνη μας, την υπόλιψή μας, κτλ. Φοβούμε όμως οτι όπως όλοι οι υβριστές, δεν έχετε την δυνατότητα να αντιλιφθήτε το φθαρτόν της υπάρξεώς σας απένατντι στο σύμπαν και τους Θεούς (οχι μόνο αρχαιοελληνκούς αλλά και του Χριστιανικού Θεού που υπήρχε πάντα - Ο ΩΝ).

Αν είχατε την τύχη να λάβετε έστω και στοιχειώδη Ελληνική παιδία θα είχατε γνωρίσει τις τραγωδίες, όπου η μοίρα των υβριστών είναι σαφής. Ως εκ τούτου και για να χαίρεστε αυτά που απλόχερα σας δίνει όλος ο Ευρωπαικός λαός με τον μόχθο του μήπως καί πρέπει να αλλάξετε πορεία και ενδεχομένως προτιμίσεις?

ioannispk - son of a pirate

No comments: