A Pirate's Mobile Blog

The world as seen by a "PIRATE" (?).

Follow the link below to see ...

http://sonofapirate.blogspot.com/

Thursday, June 07, 2007

Γράμμα από μια υπερφυσική οντότητα Ι

Γράμμα από μια υπερφυσική οντότητα Ι

Αγαπητέ ioannispk,

Έλαβα τα γράμματά σου και ομολογώ ότι είναι η πρώτη φορά που δέχτηκα τέτοιου είδους επικοινωνία από ότι φαίνεται να είναι «ένα άλλος κόσμος».

Βέβαια στο πρώτο σου γράμμα μοιάζεις να παραπονιέσαι για την απειροελάχιστη παρέμβαση που μπορεί να είχε στην ζωή σου η επίσκεψή μου στην βιόσφαιρά σας. Σε διαβεβαιώνω ότι ποτέ δεν το κατάλαβα και τέλος πάντων δεν καταλαβαίνω και πολύ καλά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις (ίσως να μου γράψεις σχετικά).

Στην αρχή δίστασα να σου γράψω από φόβο μήπως και αυτή η προφανώς απαρχαιωμένη, αλλά ρομαντική, μέθοδος επικοινωνίας ταράξει την ζωή σου με ένα τρόπο ανεπανόρθωτο, πράγμα που εμείς οι «οντότητες» δεν επιθυμούμε. Τέλος πάντων ζυγίζοντας όσο μπορούσα την κατάσταση με τα μέτρα και σταθμά του κόσμου μου, αποφάσισα να σου γράψω διότι ακόμα και αν επηρέαζα την ζωή σου αρνητικά αυτό καθόλου δεν θα είχε επίπτωση στο σύμπαν σου και άρα είναι θεμιτό.

Υποθέτω ότι αν δεν μου απαντήσεις σε αυτή την «επιστολή», όπως την αποκαλείς, θα έχεις μετατραπεί σε κοσμική ενέργεια διαβάζοντας την, άρα θα υποθέσω ότι συνέβαλα στην αύξηση της εντροπίας του κόσμου σου. Αν πάλι μου απαντήσεις αυτό θα σημαίνει ότι η παρέμβαση μου με αυτό τον τρόπο δεν ήταν αρκετή για να προξενήσει ένα τέτοιο φαινόμενο.

Αγαπητέ, δεν καταλαβαίνω καθόλου τους φόβους σου για τις καθημερινές διαταράξεις του χωροχρόνου σου (ζωής – αν δεν κάνω λάθος). Δεν είναι τίποτα άλλο από τρεμουλιάσματα του ατελούς κόσμου σου. Οι διαταράξεις που προξενείτε μεταξύ σας με τις βιολογικές και πνευματικές σας αλληλεπιδράσεις είναι περισσότερο βλαβερές από την τυχαία συνύπαρξή μας σε απειροελάχιστο χωρόχρονο της τομής των κόσμων μας.

Δεδομένου ότι καθόλου δεν θα ήθελα να επιφέρω αλλαγές στον κόσμο σου, όχι διότι αυτό θα είχε μακροσκοπική σημασία, αλλά όπως λέτε και εσείς «εξ ιδεολογίας», θα αναμένω τα αποτελέσματα αυτής μου της επικοινωνίας ώστε να καθοριστεί αυτόματα αν περεταίρω ανταλλαγή ιδεών είναι εφικτή.

Μετά τιμής

(Ο)Οντότητα
(το καλύτερο που μπορώ να διαλέξω προς το παρόν)

4 comments:

Pal-Pal said...

Aγαπητη Οντοτητα

Εμεις στον φυσικο μας κοσμο λεμε μια φραση
" Μπλεξαμε τα μπουτια μας "
Σκεπτομαι πως θα μπορουσα να το μεταφρασω στην γλωσσα των οντοτητων .....
Ψαχνω να βρω τον ταχυδρομικο σου κωδικα γιατι φαινεται να μενεις σε καλη περιοχη ...
Συγνωμη που μπαινω αναμεσα σας αλλα βλεπεις πρεπει να προστατευσω τον φιλο μου

Jpal

Anonymous said...

Hi "O" welcome to our world. What do look like>

Pal-Pal said...

Μετα τo κινητο τηλεφωνο ,το email και τα chat , τωρα μπηκε και αλλο στη ζωη μας το "Οmail".....
Ξερω εναν καλο provider καπου στην Ανδρομεδα που ψαχνει για αντιπροσωπο στη Γη ....Τι λες ενδιαφερεσαι μηπως ?? Jpal

ioannispk - son of a pirate said...

Φίλε pal-pal

Λυπάμε αλλά δεν ενδιαφέρομαι καθόλου για Omails or Andromeda providers.

Πιστεύω ακράδαντα οτι όλα όσα πρέπει να εξερευνίσουμε βρίσκονται στο υπαρκτο σύμπαν πρώτον και δεύτερον λόγο έλλειψης χρόνου δεν προλαβαίνουμε να ασχοληθούμε με υποθέσεις η άλλα θέματα περαν του υπαρκτού κόσμου.

Διαλέγω να αναφαίρομαι σε αυτά που αποκαλώ "δήθεν" υπερφυσικά μόνο και μόνο για να εκφράσω μερικές σκέψεις με διαφορετικό τρόπο και όχι την πεπατημένη της ευθείας αναφοράς.